Car_Break_In-001

En autorude er ikke bare en autorude!

Biler i dag er blevet mere aerodynamiske og lettere for at spare på brændstoffet – det betyder, at bilproducenterne limer frontruden direkte ind i karosseriet og gør den dermed til en bærende del af karosseriet. Der stilles derfor store krav til frontruden og monteringen heraf, og netop af den grund bruger vi kun europæisk glas og sørger for, at vi altid har den tilstrækkelige viden.

I forbindelse med kollision er det af yderste vigtighed, at forruden er monteret korrekt, idet at forruden er en del af bilens passive sikkerhed – og er ruden ikke monteret korrekt, vil bilens deformationszoner ikke fungere korrekt, som det var tiltænkt fra fabrikkens side af.

Når vi udskifter autoruder, benytter vi den nyeste teknologi, som er udskæring med fibertråd. Ved denne metode undgår man skader på karosseriet, som senere ellers vil vise sig i form af rustdannelse langs forruden. Vi ser jævnligt skader på karosseriet netop fordi, man ved tidligere autoglasarbejde ikke har haft den nødvendige faglige viden og ikke har benyttet sig at det rigtige værktøj.

Vi benytter os kun af Autoruder af OE kvalitet…

Vi yder garanti for korrekt udført arbejde på alle udskiftninger.

Kontakt: Tlf. 21829717
E-mail: info@autorudecentret.dk